Minu suurim seiklus

Bear Grylls

Kui aga leidsin lihtsa usu, mis annab mõtte mu elule? Minu jaoks on see olnud mu suurim seiklus.

Viimaste aastate jooksul on Bear Gryllsist saanud avalikkuse ees seikluste ja metsikus looduses ellujäämise kehastus. Bear on endine Briti lennuväe reservväelane, ta on vallutanud Everesti, läbinud Loodeväila Atlandi ja Vaikse ookeani vahel ning lennanud mootoriga paraglaideriga üle Himaalaja mäestiku.

Lisaks sellele, et ta on seikleja, kirjanik ja telesaatejuht, on Bear ka endine Alfa kursusel osaleja ning ta jagab oma lugu maailmaga, mis on osa ülemaailmsest kutsest tulla tutvuma usuga.

Olgu see siis Filipiinide tänavatel või New Yorgi kõnniteedel, hea on tõdeda, et igaühe teekond on erinev ja igaühe lugu on unikaalne.

Alfas on meil võimalus kuulda lugusid üle kogu maailma, millest mõned on ka saadaval siin selles blogis. Kas siis Tekila Londonist või José Henriquez Gonzalez Tšiilist – ei tule puudust lugudest, mis räägivad lootusest, usust ja avastamisest, mis me teele satub.

Beari lugu on üks miljonitest erinevatest avastamise lugudest – küsida elu suurimaid küsimusi, teadmata mille lõpuks leiad. Hoolimata elust, mida iseloomustab risk, oht ja tundmatu, ütleb ta, et see on tema “suurim seiklus”. Vaata Beari lugu:

Pin Goog